Same but different

Att jobba som kommunikatör innebär många utmaningar och att ständigt vara på tå. Det kommer hela tiden nya rön, nya sätt att kommunicera och allt ska ske snabbt och effektivt. Och jag kommer från en snabbrörlig värld – innan min nya värld. Industrin. Här inser jag att tiden stannat lite. Men så också kunderna. För det är ju faktiskt så att allt inte rör sig kring Stureplan… Nu raljerade jag lite. Men det är så lätt att hamna i att allt ska vara så otroligt häftigt. Här handlar det om att hitta balans mellan teknik, produkt och nytta och att vara noga med att kommunicera på mottagarens villkor.

I min nya värld är tex film och market automation något nytt. Och hett. Och det är faktiskt otroligt roligt att få vara med och bit för bit lyfta in nya saker. Och tacksamt. De var fantastiska på att mäta allt som görs redan innan och det är ett jättefokus. Som en DM entusiast så är det extremt goda nyheter. Och segmentering. Här finns enorma insikter om kunderna och nu är det bara att köra på och lära sig ännu mer!

För en person som jag som ständigt vill vara med och utveckla och utmana är detta perfekt. Att det dessutom är fyllt av fantastiska människor är en superbonus.

Har nu drygt ett halvår kvar på projektet. Vi får se om det blir en förlängning. Under tiden har jag helt enkelt vansinnigt roligt!

Peace out! :-)

Share Button